Finansiering

Sådan finansierer du din nye bil

Når du køber bil ved en forhandler, har du for det meste mulighed for at få bilen finansieret direkte ved forhandleren. Ved privat handel er står der ikke nogen klar til at tage dig i hånden, og derfor skal du selv gøre en lille smule forarbejde. Det er heldigvis meget nemt, og derfor har vi sammensat en lille guide.

Hos MotorMægleren anbefaler vi Diba Billån, som også er samarbejdspartner med Bilbasen. Diba Billån tilbyder fordelagtige billån, og har speciale inden for handler mellem private.

Det er meget nemt at ansøge, og samtidig får du hurtigt svar via mail. Lånesagen vurderes ud fra en kreditvurdering af dig som køber samt bilens pris, type, alder samt KM-stand

Du kan ansøge om billån på diba.dk. Hele processen klares online.

Når Diba har bevilget lånet, skal du indsende slutsedlen, der er underskrevet af dig som køber og bilens sælger. Vi sørger for at sende en fyldestgørende slutseddel til dig, som opfylder de nødvendige krav.

Betaling af købesummen
Når du har underskrevet lånedokumenterne, får bilens sælger en bekræftelse på, at restkøbesummen (købesum minus evt udbetaling) bliver overført, når følgende er på plads:

  • Bilen er omregistreret og leveret til køber
  • Kopi af midlertidig registreringsattest er sendt til Diba Billån
  • Bilen er fri og ubehæftet, eller der ligger en indeståelse fra bank eller finansieringsselskab om, at de vil aflyse evt. pant i bilen
  • Som køber betaler du udbetalingen ved levering af bilen