• 60 14 15 11 / 20 71 24 07 - info@mmbilsalg.dk
 • 60 14 15 11 / 20 71 24 07 - info@mmbilsalg.dk

Om os

Motormægleren hjælper dig med dit bilsalg
 1. Vurdering af din bil
  Få en gratis og uforpligtende vurdering af din bil her. Vi sidder klar til at vurdere din bil, og sender dig hurtigst muligt resultatet via e-mail. Er du tilfreds med vurderingen, tager du kontakt til os, hvorefter vi efter aftale med dig, kommer hjem til dig og besigtiger bilen. Du kan altså beholde din bil i indkørslen, og bruge den som normalt imens den er til salg.
 2. Besigtigelse af bilen*
  Ved besigtigelsen tager vi professionelle billeder til salgsannoncen. Vi tager også billeder af servicebog, så vi kan tilbyde gratis 6-måneders ejerskifteforsikring på bilen til den kommende køber. Derudover tager vi billeder af kvitteringer for eventuelle reparationer, der bl.a. skal bruges som forhandlingsgrundlag overfor potentielle kunder. Vi anbefaler, at du rengør bilen både indvendigt og udvendigt inden besigtigelsen.
 3. Vi finder køberen
  Vi reklamerer på de store bilportaler, sociale medier, Google samt vores egen hjemmeside. Har vi kunder i vores køberkartotek, der tidligere har efterspurgt en bil som din, tager vi kontakt til kunden, for formidling af salget. Vi står som kontaktperson i annoncerne, så du slipper for at spilde din tid på useriøse henvendelser. Vi forhandler bilen i din interesse, og du bliver først kontaktet, når vi har en seriøs køber, der er villig til at betale det, din bil er værd.
 4. Køberen kommer til dig
  Du aftaler en tid med den potentielle køber om besigtigelse af bilen. Vi sender på forhånd en fyldestgørende og sikker slutseddel, som blot skal udfyldes. Prisen er som regel aftalt med os på forhånd, men forbered dig på, at køberen kan finde på at prutte om prisen. Vi vil på forhånd rådgive dig ift. hvilke afslag der vil være rimelige, og du kan altid ringe til os, hvis du er i tvivl (og selvfølgelig også hvis du har andre spørgsmål).

*I øjeblikket tilbyder vi kun besigtigelse af bil i Nordjylland. Kommer du fra en anden del af landet, mødes vi gerne med dig i f.eks. Hadsund eller Hobro, som ligger lige ved grænsen til Nordjylland.

Nicolaj Jørgensen
Sælger / Indehaver
Tlf: 60 14 15 11
Email: nj@mmbilsalg.dk

Patrick Nørgaard
Sælger / Indehaver
Tlf: 20 71 24 07
Email: pn@mmbilsalg.dk

DINE FORDELE

 • Det er gratis at sætte din bil til salg igennem os. Du betaler kun ved succesfuldt salg.
 • Du kan bruge din bil som normalt igennem hele salgsperioden.
 • Vi tager professionelle billeder af din bil, så den fremstår bedst muligt.
 • Vi reklamerer bredt på de store bilportaler, sociale medier, Google samt vores egen hjemmeside
 • Du får en væsentligt bedre pris for bilen, end ved en forhandler.
 • Vi giver en gratis 6-måneders ejerskifteforsikring til køberen.
 • Vi håndterer alle henvendelser omkring bilen.
 • Det er gratis at fortryde, så du kan altid trække din annonce tilbage.

PRISER

Det er gratis at få vurderet og sat din bil til salg igennem os.

Ved succesfuldt salg til en kunde, som vi henviser til dig, vil du blive faktureret 3% af salgsprisen. Dog mindst 3.990 kr. og højest 6.990 kr

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den forventede salgstid?
Vi bestræber os på at sælge din bil på mellem 3-6 uger. Dog er der flere faktorer, som kan gøre salgstiden længere. Er din bil f.eks. på gule plader, uden afgift eller en luksusbil, kan der være længere mellem potentielle købere.
Hvorfor får jeg den bedste pris gennem MotorMægleren?
Når du lader din bil indgå i en byttehandel, eller blot sælger den, hos en forhandler, vil den pris du får tilbudt ofte være 30-40% lavere end markedsværdien. Dette er bl.a. fordi en forhandler skal indestå for bilens stand. Det skal man ikke ved privat salg, men det kan samtidig også skræmme kunder væk, da de ikke har nogen reklamationsret. Derfor smider vi en 6-måneders ejerskifteforsikring oveni handlen, som dækker bilens mest vitale dele, og derved gør din bil mere attraktiv. Samtidig reklamerer vi bredt, hvilket resulterer i flere henvendelser.
Hvad dækker ejerskifteforsikringen?
Ejerskifteforsikringen bliver udstedt af ETU Forsikring. Vi giver en gratis 6-måneders basis-ejerskifteforsikring. Hvad den præcis dækker, kan ses på www.etuforsikring.dk. Forsikringen kan udvides til at dække i helt op til 36 måneder, og kan samtidig opgraderes til guld, sølv eller bronze. Kontakt os for priser.
Har du flere spørgsmål?
Så kontakt os gerne på telefon 60141511 / 20712407 eller på mail info@mmbilsalg.dk.